Save Lodge: de duurzaamste groene gevel van Nederland

WORD WEDERVERKOPER

VAN DE SAVE WALL

 SAMEN VERGROENEN WE ONZE STEDEN 

Samen met onze dealers en hoveniers maken we werk van klimaatadaptatie

Wil je ook werk maken van een groenere wereld? Slim gebruik maken van grijze, groene en blauwe reststromen? Om daarmee circulaire en klimaatadaptieve groene gevels te bouwen? Wordt dan dealer of hovenier van de SAVE WALL. Samen hebben we veel meer impact. Save Lodge produceert de hardware en het substraat. Wordt je dealer? Dan voorzie hoveniers van al onze producten, materialen en kennis. Ben je hovenier? Sluit je dan aan als implementatiepartner van de SAVE WALL: verkoop de klimaatslimme muur aan particulieren en bedrijven, bouw hem op en draag zorg voor het onderhoud.

Wordt dealer of hovenier van de Save Wall: de groenste gevel van Nederland - circulair en klimaatadaptief

WORD DEALER VAN DE SAVE WALL 

Als dealer verkoop en lever je alle materialen en kennis aan de implementatiepartners: de hoveniers. Wij ondersteunen je daarbij. Wij geloven dat we in een goede samenwerking verder komen. 

VERKOOP SAVE WALL

Als dealer verkoop je de SAVE WALL aan hoveniers. Wij produceren, jij verkoopt en levert. Alles als flatpack op pallets. Als dealer ontvang je een inkoopkorting op alle materialen. 

VERKOOP TURFVRIJ SUBSTRAAT

Verkoop en levering van het bijbehorende turfvrije substraat. Een speciale mix waarmee de klimaatslimme muur duurzaam groen blijft. Levering in bigbags van 1.000 liter. 

TRAINING EN OPLEIDING

Wij voorzien je van promotionele materialen, installatiehandeleidingen en achtergrondinformatie. Deze kan jij delen met hoveniers. We ondersteunen je met training en oplosing van hoveniers.

Met de save wall hebbenwe  een prachtige groene oase gebouwd, midden in Arnhem. Heerlijk koel op hete zomerdagen. En goed voor de bijen.

Willem Jakobs

Urban Green Designer  |  Stadsgras

SCHROEVEN, STAPELEN EN VULLEN MAAR

We leveren onze SAVE WALL als flat-pack op pallets bij je af. Op locatie schroef je de onderdelen eenvoudig in elkaar. Alle schroefgaten zijn al voorgeboord. Stapel de bloembakken vervolgens tussen de meegeleverde palen en vul ze met substraat en planten. Wil je een druppelslang in de bakken? Ook dat is zo geregeld, omdat de gaten hiervoor al zijn aangebracht

Levering als flatpack op bouwlocatie
Levering als flatpack op bouwlocatie
Assembleer de onderdelen. Alle gaten zijn voorgeboord.
Assembleer de onderdelen. Alle gaten zijn voorgeboord.
Stappel de bloembakken tussen meegeleverde palen
Stappel de bloembakken tussen meegeleverde palen
Je living wall is klaar om te vullen met substraat en planten
Je living wall is klaar om te vullen met substraat en planten