Save Lodge: de duurzaamste groene gevel van Nederland

 EEN GROENE GEVEL VOOR JOUW KANTOORPAND 

TRANFORMEER DE GEVEL VAN JOUW KANTOOR

IN EEN DUURZAAM PARADIJS

EEN GROENE REVOLUTIE VOOR JOUW KANTOORPAND

Stel je voor: een kale en saaie gevel verandert in een weelderige oase van groen, waar planten gedijen en de lucht gezuiverd wordt. Onze innovatieve groene gevelsystemen brengen deze droom tot leven. Als ondernemer met een eigen kantoorpand, ben je niet alleen in staat om je werkplek te transformeren, maar ook om een positieve impact te hebben op het milieu, de menselijke gezondheid en de biodiversiteit.

Een groene gevel voor jouw kantoorpand: investeer fiscaalvriendelijk in een groene gevel

EEN GROENE GEVEL VOOR EEN GROENERE TOEKOMST

Groene gevel kantoorpand: goed voor de gezondheid van personeel

MENSELIJK WELZIJN


Een groene werkomgeving bevordert de gezondheid en het welzijn van jou en je medewerkers. Groen heeft bewezen stress te verminderen, de productiviteit te verhogen en het algehele welzijn te verbeteren. Met onze groene gevelsystemen creëer je een rustgevende ambiance die de dagelijkse sleur doorbreekt en een frisse wind door je kantoor laat waaien.

Groene gevel kantoorpand: extra zuurstof

ZUURSTOF PRODUCTIE


Een groene gevel draagt bij aan de productie van zuurstof, een essentieel element voor het leven. De bladeren van planten hebben het vermogen om CO2 om te zetten in zuurstof. Groene gevelbekleding vergroot dus de zuurstofproductie.

Groene gevel kantoorpand: een duurzame keuze

KLIMAATVRIENDELIJKE KEUZE


Klimaatverandering is een urgente kwestie, en jouw kantoor kan een deel van de oplossing zijn. Onze groene gevelsystemen fungeren als natuurlijke klimaatregelaars, waardoor de temperatuur wordt gematigd en de CO2-uitstoot wordt verminderd. Door jouw gevel te vergroenen, draag je bij aan het verminderen van het stedelijke hitte-eilandeffect en help je de luchtkwaliteit te verbeteren.

Groene gevel kantoorpand: goed voor de biodiversiteit

LEEFRUIMTE VOOR FLORA EN FAUNA


Onze groene gevelsystemen zijn meer dan alleen een esthetische toevoeging. Ze bieden een nieuwe leefomgeving voor vogels, bijen, vlinders en andere kleine dieren die essentieel zijn voor het ecosysteem van de stad. Je gevel verandert in een microkosmos van biodiversiteit, waarin verschillende soorten gedijen en bijdragen aan de lokale ecologie.

GENIET OOK VAN FISCALE VOORDELEN

Naast het positieve effect op het milieu en de gezondheid, biedt een groene gevel van je kantoor nog meer voordelen. Onze systemen voldoen aan de eisen van de VAMIL en de MIA, wat betekent dat je kunt profiteren van aantrekkelijke fiscale voordelen. Als ondernemer kun je aanzienlijke besparingen realiseren en tegelijkertijd een duurzaam investeringsobject toevoegen aan je portfolio. Je vindt de SAVE WALL op pagina 138 van de RVO milieulijst 2023 bedrijfsmiddelcode F5301.

EN PROFITEER VAN LOKALE SUBSIDIES

Veel gemeenten erkennen het belang van vergroening en bieden subsidies aan voor duurzame initiatieven zoals groene gevels van een kantoorpand. Dit betekent dat jouw investering mogelijk nog aantrekkelijker wordt gemaakt met financiële steun vanuit de overheid. De gecombineerde voordelen van fiscale incentives en lokale subsidies kunnen de totale kosten van jouw groene gevel aanzienlijk verlagen.

INVESTEER FISCAAL VRIENDELIJK IN EEN GROENE GEVEL VOOR JOUW KANTOORPAND

Bram Peters: 06 - 5315 2926

Captain plastic


René Notenbomer: 06 - 203 61 758

Captain green